Katsaus Trifamin vuoteen 2022

Uusi vuosi on hurahtanut käyntiin nopeasti. Nyt on kuitenkin aika vilkaista vielä taaksepäin ja kerrata, sekä kirjata ylös viime vuoden tapahtumia. Mitä kaikkea Trifamin vuoteen 2022 oikein mahtui?

Trifami 3D
Ajankohtaista

Trifami 3D:n vuosi 2022 on kulunut monien hienojen projektien ja kovan työnteon parissa. Olemme tehneet yhteistyötä Iittala Villagen ja HPK:n kanssa, edennyt patenttihakemuksen kanssa, aloittaneet rahoitushaun ja käyneet ensimmäisiä keskusteluja rahoittajien kanssa myös ulkomaita myöten. Tämän lisäksi omakotitaloprojekti on saatettu alkuun, uusia kumppanuussuhteita on solmittu ja asiantuntijapuheenvuoroja on pidetty eri yhteyksissä. Olemme kehittäneet ja laajentaneet myös liitetoiminnan strategiaa ja iloksemme Trifamilaisten joukkomme on kasvanut vuoden aikana.

©Trifami 3D
©Trifami3D

Edellä mainittujen yhteistöiden tuotoksena Trifami on valmistanut kiertotaloustaidetta kierrätysbetonista ja kierrätyslasista. Pilottityö toteutettiin kesällä 2022 yhteistyössä Iittala Villagen kanssa, ja kiertotalous taidetta on nähtävillä tälläkin hetkellä niin Iittalan Lasimäellä kuin Hämeenlinnassa Pohjantähti areenan parkkipaikan tuntumassa.

Syksyn aikana myös kotisivumme trifami3d.fi on uudistettu kokonaan. Käy ihmeessä tsekkaamassa sivujen uusi ilme!

Tiesitkö?

Trifami 3D Oy kuuluu Green Building Council Finlandiin (FIGBC), joka on vuonna 2010 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. FIGBC kokoaa ja kehittää kestävän kehityksen osaamista rakennusalalla. Verkostoon kuuluu noin 300 jäsenorganisaatiota ja muita aktiivisia yhteistyökumppaneita.

On upeaa olla osa tätä verkostoa ja edistää kestävää kehitystä rakennusalalla!

Tiimi

Yrityksemme henkilöstö on kasvanut ja kartuttanut osaamistaan vuoden 2022 aikana. Trifamin tiimissä työskentelee tällä hetkellä yhdeksän oman alansa asiantuntijaa:

  • Timo Sollo: Hallituksen puheenjohtaja, perustajajäsen
  • Reetta Tolonen-Salo: Toimitusjohtaja, perustajajäsen
  • Sami Niku-Paavo: Teknologiajohtaja, varatoimitusjohtaja
  • Mika Lauhde: Hallituksen neuvonantaja, kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen, suhdetoiminnan ja kyberturvallisuuden asiantuntija
  • Kalle Salo: Projektipäällikkö
  • Eino Jokinen: IPR asiantuntija
  • Laura Hildén: Viestinnän ja kestävän kehityksen asiantuntija
  • Josefiina Sollo: Viestintä- ja projektikoordinaattori
  • Laura Salo: Johdon assistentti

Pääset lukemaan tiimimmme jäsenistä tarkemmin kotisivujen esittelyistä. Suora linkki tiimiesittelyyn tässä. Meihin saat yhteyden sähköpostitse: etunimi.sukunim@trifami3d.fi

Kiitos vuodesta 2022! Odotamme innolla sitä, mitä vuosi 2023 tuo meille tullessaan.

Trifami toivottaa kaikille menestyksekästä uutta vuotta 2023!