Ajankohtaista

Trifami 3D mukana kiertotalous Webinaareissa 31.8. ja 15.9!

Tervetuloa verkostoitumaan ja ideoimaan uutta liiketoimintaa rakentamisen kiertotaloudesta! Tapahtumat ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen.
Hämeenlinnassa järjestetään kiinteistö- ja rakennusalan toimijoille kaksi tilaisuutta: työpaja ja aamukahvittelu, joissa avataan tarkemmin kiertotalouden vaikutuksia ja mahdollisuuksia. 

Työpajassa 31.8. käydään puheista tekoihin tehtävien ja keskustelun kautta. Ohjelmassa tutustutaan todelliseen purkuhankkeeseen, jonka avulla pureudutaan hankintaprosessiin, materiaalivirtoihin ja purkamiseen. 

Aamukahvitilaisuudessa 15.9. on varattu aikaa verkostoitumiselle, keskusteluille ja inspiroivalle keynote-puheenvuorolle kiertotalouden tulevaisuudesta Suomessa

 Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia, mutta edellyttävät ennakkoilmoittautumisen. Löydät lisätietoa tapahtumista ja ilmoittautumisen tapahtuman sivuilta.

Tapahtumat järjestää Linnan Kehitys Oy / KYKY-hanke yhteistyössä Kierivän, Hämeenlinnan Asunnot OY:n Trifami 3D Oy:n, Kiinteistöliitto Kanta-Hämeen ja Hämeenlinnan yrittäjät ry:n kanssa.

TRIFAMISTA HÄMEEN SANOMISSA 13.3.2023

”Maailman betonimäärällä pääsisi kuuhun saakka – Purkukohteet eivät ole pelkkää jätettä.” Kiertotaloudesta, kestävästä rakentamisesta ja Trifamin visiosta tuore juttu Hämeen Sanomissa – juttu luettavissa kokonaisuudessaan vain tilaajille. 

KIERTOTALOUS DESIGNIA IITTALASSA

28.7.2022 Trifami 3D mukana toteuttamassa kiertotalous designia Iittala Villageen.

GREEN BUILDING COUNCIL

Trifami 3D Oy kuuluu nyt Green Building Council Finlandiin. FIGBC on vuonna 2010 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka kokoaa ja kehittää kestävän kehityksen osaamista rakennusalalla. FIGBC:n verkostoon kuuluu noin 300 jäsenorganisaatiota ja muita aktiivisia yhteistyökumppaneita.

Member of Green Building Council Finland -logo
HAMK YHTEISTYÖ

19.5.2022 HAMKin opiskelijat suunnittelivat tuotteita uusibetonista.

YRITYKSEN KEHITTÄMISAVUSTUS

Trifami 3D on hakenut Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta (ELY) kehittämisavustusta keväällä 2022, jonka avulla yrityksen toimintaa edistäviä hankkeita voidaan toteuttaa jatkossakin ja yhä tehokkaammin.

Olemme toteuttaneet jo kaksi hanketta, joiden tutkimuskohteena ovat olleet betonimurskeen käyttömahdollisuudet uusiobetonin raaka-aineena. Tutkimusten ja käytännön pilottien avulla olemme saaneet laadittua vaihtoehtoisen purkuprosessin purkutyömaille. Tutkimusten tuloksena olemme saaneet myös määriteltyä teollisen tavan valmistaa kierrätysbetonimassoista uusia betonituotteita.

EU-logo ja Vipuvoimaa EU:lta -logo