Trifami 3D Tiimi

Tulevaisuuden tekijät

Timo Sollo

Hallituksen puheenjohtaja
Perustajajäsen
timo.sollo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Yritys- ja asiakasverkostot, suhdetoiminta, vastuullisuus  

“Yrittäjyydessä ja uusien innovaatioiden luomisessa nautin eniten siitä, että voin tehdä ja toimia työssä täydellä sydämellä. Trifami 3D on perustettu luomaan hyvää ja uutta. Tällä tiimillä tulemme viemään sen pitkälle, sillä kaikki mitä teemme, on tulevaisuudessa kestävää.”

Reetta Tolonen-Salo

Toimitusjohtaja
Perustajajäsen
reetta.tolonen-salo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Yritys- ja asiakasyhteistyö 

”Ideoita tulee ja menee. Se, miten näistä ideoista tehdään totta, ratkaisee. Innostun kunnianhimoisista tavoitteista, mutta vielä enemmän innostun, kun konkreettisesti teemme työtä ja saavutamme nämä tavoitteet. On kunnia olla mukana rakentamassa kestävämpää huomista!”

Sami Niku-Paavo

Teknologiajohtaja CTO
Varatoimitusjohtaja
sami.niku-paavo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Uusiobetonituotteet ja tuotanto: kiertotalousmateriaalien käyttö rakentamisessa 

“Olen reilun 17 vuoden ajan ollut lukuisissa erilaisissa rakennushankkeissa mukana, joten minulla on hyvä käsitys siitä, miten asiat on totuttu tekemään. Minulla on vahva tahtotila olla mukana ratkaisemassa rakentamisen ympäristöhaasteita ja uskon, että meillä Trifamilla on juuri oikeat työkalut siihen.”

Mika Lauhde

Hallituksen neuvonantaja
Kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen, suhdetoiminnan ja kyberturvallisuuden asiantuntija
mika.lauhde@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Kansainvälinen yhteistyö

”Yhteisen hyvän puolesta työskentely on minulle tärkeä asia. Olen vakuuttunut siitä, että olemme Trifamissa oikealla tiellä, oikeiden ongelmien äärellä. Kokemukseni korkean teknologian yrityksissä ympäri maailmaa, sekä työ globaalin yksityisyyden ja telekommunikaatioiden säätelyn neuvonantajana, auttaa Trifamia etenemään myös kansainvälisillä markkinoilla. Kestävämpi huominen ei tule itsekseen, vaan sen eteen täytyy tehdä töitä.”

Eino Jokinen

IPR-asiantuntija
eino.jokinen@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Tuotelisensointi ja tuotteistamisen yhteistyösopimukset 

“Innostun uusien asioiden kehittämisestä ja käytännön toteuttamisesta vuodesta toiseen. On hienoa hyödyntää osaamistani immateriaalioikeuksista ja niiden käytännön toteutuksesta osana Trifamin menestystä.”

Kalle Salo

Projektipäällikkö
kalle.salo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Tuotehankkeet –ja projektit

”Rakennusmateriaalien tehokas uudelleenhyödyntäminen sekä erilaiset kiertotalousratkaisut ovat kriittinen osa rakentamisen tulevaisuutta. On kunnia olla mukana mukana edistämässä tätä agendaa Trifamin kautta ja tarjota omaa osaamistani projektien läpiviennin tueksi ja valjastaa omaa ammattitaitoani projektien läpiviennin menestymiseksi.”

Laura Salo

Johdon assistentti
laura.salo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Laskutus, työ- ja harjoittelupaikkahakemukset

“Vastuullisuuden merkitys liiketoiminnassa korostuu yhä enemmän toimialasta riippumatta. Trifamilaisena saan olla mukana kehittämässä konkreettisia ratkaisuja meitä kaikkia koskettaviin ympäristöhaasteisiin”. 

Josefiina Sollo

Viestintä- ja projektikoordinaattori
josefiina.sollo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Mediaviestintä, kotisivut ja sosiaalinen media

“Yrittäjäperheessä kasvaminen on tehnyt minusta pitkäjänteisen, luovan ja inhimillisen. Samat arvot kuvastavat mielestäni myös Trifamin tapaa olla ja toimia. Näiden avulla meidän on mahdollista saada muutosta aikaan – pelkkä puhe ei riitä.”

Laura Hildén

Viestinnän asiantuntija
laura.hilden@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Viestintä, vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet

“Minua motivoi isojen yhteiskunnallisten haasteiden ratkaiseminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen. Vihreä rakentaminen ja resurssiviisaat rakennusmateriaalit ovat avainroolissa tulevaisuuden hiilineutraalissa kiertotaloudessa, ja on mahtavaa olla mukana kehittämässä innovatiivisia ratkaisuja siihen. Trifamissa ollaan oikealla asialla.”