Trifami 3D Tiimi

Tulevaisuuden tekijät

Timo Sollo

Rakennusalan yrittäjä ja innovaattori
Trifamin hallituksen puheenjohtaja ja perustajajäsen
timo.sollo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Yritys- ja asiakasverkostot, suhdetoiminta, vastuullisuus  

“Yrittäjyydessä ja uusien innovaatioiden luomisessa nautin eniten siitä, että voin tehdä ja toimia työssä täydellä sydämellä. Trifami 3D on perustettu luomaan hyvää ja uutta. Tällä tiimillä tulemme viemään sen pitkälle, sillä kaikki mitä teemme, on tulevaisuudessa kestävää.”

Reetta-maria Tolonen-Salo

Kiinteistöalan yrittäjä
Trifamin toimitusjohtaja ja perustajajäsen
reetta.tolonen-salo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Yritys- ja asiakasyhteistyö 

”Ideoita tulee ja menee. Se, miten näistä ideoista tehdään totta, ratkaisee. Innostun kunnianhimoisista tavoitteista, mutta vielä enemmän innostun, kun konkreettisesti teemme työtä ja saavutamme nämä tavoitteet. On kunnia olla mukana rakentamassa kestävämpää huomista!”

Mika Lauhde

Hallituksen neuvonantaja
Kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen, suhdetoiminnan ja kyberturvallisuuden asiantuntija
mika.lauhde@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Kansainvälinen yhteistyö

”Yhteisen hyvän puolesta työskentely on minulle tärkeä asia. Olen vakuuttunut siitä, että olemme Trifamissa oikealla tiellä, oikeiden ongelmien äärellä. Kokemukseni korkean teknologian yrityksissä ympäri maailmaa, sekä työ globaalin yksityisyyden ja telekommunikaatioiden säätelyn neuvonantajana, auttaa Trifamia etenemään myös kansainvälisillä markkinoilla. Kestävämpi huominen ei tule itsestään, vaan sen eteen täytyy tehdä töitä.”

Eino Jokinen

IPR-asiantuntija
eino.jokinen@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Tuotelisensointi ja tuotteistamisen yhteistyösopimukset 

“Innostun uusien asioiden kehittämisestä ja käytännön toteuttamisesta vuodesta toiseen. On hienoa , että voin hyödyntää omaa osaamistani ja pitkää kokemustani immateriaalioikeuksista ja niiden käytännön toteutuksesta osana Trifamin menestystä.”

Sami Niku-Paavo

Teknologiajohtaja CTO
Trifamin varatoimitusjohtaja
sami.niku-paavo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Uusiobetonituotteet ja tuotanto: kiertotalousmateriaalien käyttö rakentamisessa 

“Olen reilun 17 vuoden ajan ollut lukuisissa erilaisissa rakennushankkeissa mukana, joten minulla on hyvä käsitys siitä, miten asioita tällä saralla on totuttu tekemään. Minulla on vahva tahtotila ja halu olla mukana ratkaisemassa rakentamisen ympäristöhaasteita ja uskon, että meillä Trifamilla on juuri oikeat työkalut siihen.”

Josefiina Sollo

Viestintä- ja projektikoordinaattori
josefiina.sollo@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Mediaviestintä, kotisivut ja sosiaalinen media

“Yrittäjähenkisyys, ympäristövastuullisuus ja kestävän kehityksen ajattelutapa ovat tulleet minulle perintönä. Pitkäjänteisyys, luovuus ja inhimillisyys ovat minulle merkityksellisiä teemoja. Samat arvot kuvastavat mielestäni myös Trifamin tapaa olla ja toimia. On hienoa olla tekemässä yhdessä muutosta ja haastaa yleisimpiä toimintamalleja.”

Laura Hildén

Viestinnän asiantuntija
laura.hilden@trifami3d.fi

Minuun voit olla yhteydessä seuraavissa asioissa: Viestintä, vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet

“Minua motivoi isojen yhteiskunnallisten haasteiden ratkaiseminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen. Vihreä rakentaminen ja resurssiviisaat rakennusmateriaalit ovat avainroolissa tulevaisuuden hiilineutraalissa kiertotaloudessa, ja on mahtavaa olla mukana kehittämässä innovatiivisia ratkaisuja siihen. Olemme oikealla asialla.”