Trifami 3D on liittynyt BNI Hämptoniin

BNI eli Business Network International, toimii myös Trifami 3D:n kotikaupungissa Hämeenlinnassa. Trifami 3D:n toimitusjohtaja Reetta Tolonen-Solo on ollut perustamassa Hämeenlinnan ensimmäistä ryhmää ja nyt vuoden 2021 alusta Trifami on hypännyt mukaan ryhmään. Trifami 3D:n liikeidea ja kiertotalous kokonaisuudessaan on herättänyt kiinnostusta ryhmässä. 

BNI on Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt, maailman suurin liike-elämän suositusorganisaatio. Toiminta kokoaa liikekumppaneita yhteen ja mahdollistaa liikesuhteiden vaalimisen ja suositusten jakamisen. Toiminta perustuu suosituksien voimaan sekä ”Givers Gain”-periaatteeseen. Toimintaa on kansainväliseltä aina paikalliselle tasolle, joten hyväksi todetut konseptit leviävät tehokkaasti. Myyntejä seurataan tarkasti, jotta ollaan selvillä, miten hyvin ryhmä on onnistunut hyödyttämään toisiaan suosituksin. 

Kuva: Pixapay

Hämeenlinnassa ryhmä kokoontuu aina torstaiaamuisin, jolloin käydään läpi ryhmän yritysten kuulumiset. Vallitsevan tilanteen vuoksi tapaamiset järjestetään etäyhteyksin. Toisissa ryhmissä vierailu on mahdollistettu, joten omaa liikeideaa voi käydä myös esittelemässä toisaalle. Tietoisuuden levittäminen on Trifami 3D:lle tällä hetkellä keskeistä, mutta BNI:ssä on potentiaalia moneen muuhunkin, sillä verkosto mahdollistaa esimerkiksi kumppanien löytämisen tavallista tehokkaammin. 

Odotamme innolla, mitä kaikkea Trifami3D voi BNI verkoston kautta tavoittaa!