Parempaa uutta vuotta – mitä kuului Trifamin vuoteen 2020?

Vuosi 2020 oli globaalisti varsin poikkeuksellinen ja raskas. Olimme onnekkaita, sillä meidän vuoteemme mahtui kaikesta huolimatta myös paljon hyvää. 

Kuva: Pixabay

Trifamilaiset muistavatkin vuoden 2020 myös muuten kuin pandemioiden ja katastrofien vuoksi: 

  • Ekosysteemimme laajeni. Jotta voisimme toteuttaa visiomme 3D-tulostettavasta uusiobetonista, tarvitsemme ekosysteemiimme osaavia ja innokkaita yrityskumppaneita ja asiantuntijoita. Vuonna 2020 saimme mukaan tärkeitä kumppaneita ja virittelimme mahtavia yhteistyökuvioita.
  • Saimme apua ja kävimme huikeita keskusteluja. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme avusta ja upeista keskusteluista, joita kävimme eri sidosryhmien kanssa. Ilman asiantuntijoiden apua emme olisi päässeet tänä vuonna niin pitkälle kuin pääsimme. Ainoastaan eri alojen asiantuntemusta yhteen tuomalla voimaan tehdä Suomesta kiertotalouden supervalta! 
  • Tiimimme kasvoi. Saimme tiimiimme useammankin huippuvahvistuksen, joiden mukana Trifamiin tuli paitsi roppakaupalla ammattitaitoa, myös paljon uutta intoa!
  • Veimme viestiä. Vuonna 2020 Trifami näkyi ja kuului enemmän kuin koskaan aiemmin. Tapasimme ihmisiä, pitchasimme ja pistimme somekanavat pystyyn.
  • Suomalainen ja eurooppalainen kiertotalous nytkähti eteenpäin. Kaikessa kamaluudessaan koronapandemia toi myös jotain hyvää: kriisin koetellessa yhteiskuntaa herättiin Suomessa ja maailmassa toden teolla ihmisen ja luonnon suhteen haurauteen. Ilmasto- ja luontotoimet saivat uutta pontta ja erityisesti taloutta, ihmisiä ja luontoa hyödyttävä kiertotalous sai lisää tuulta alleen politiikassa. 
  • Tuotekehitys otti harppauksia. Vuotemme huipentui Karanojalla toteutettuun pilottiin, jossa testattiin kehitetyn uusiobetonireseptin ominaisuuksia. Uusiobetoni osoittautui säänkestäväksi ja käyttökelpoiseksi. Myös muilla tuotekehityksen saroilla mentiin eteenpäin koko ekosysteemin laajuudelta. 

Vuosi 2020 vei siis Trifamia harppauksittain eteenpäin ja meidän on tältä pohjalta hyvä lähteä eteenpäin kohti tulevaa, toivottavasti (vielä) parempaa vuotta. 

Toivotamme valoisaa ja menestyksekästä vuotta 2021 ja odotamme innolla, mitä alkanut vuosi tuo tullessaan!