Mitä Linnan Business Turnajaisista jäi käteen?

Trifami 3D Oy otti osaa Linnan Business Turnajaisiin, jossa hämeenlinnalaisyritysten uudet ideat ja nokkelat liiketoimintakonseptit ottivat mittaa toisistaan havitellen samalla tukea ja vauhtia kasvuun. Tapahtuman järjestämisestä vastasi yhteistyössä Linnan Kehitys Oy, Hämeenlinnan kaupunki, Hämeen Uusyrityskeskus Ry, Crazy Town ja Linkroom.cafe.  

Polku Turnajaisiin edellytti Linkroom-tapahtumiin osallistumista, ja jokaiselta Linkroom-kierrokselta valittiin kaksi parasta mukaan Linnan Business Turnajaisten finaaliin. Trifami 3D oli yksi onnistuja monien muiden huikeiden finalistien joukossa. Finaalipaikoilla tänä vuonna kilpailivat Tora Tactical Fitness, Naskali Leather, Fysio Ilona Oy, Evon Solutions, Soberisti, Vermét Design sekä Ompelimo Vuorento. Finaalissa nähtiin siis useiden eri alojen ammattilaisia erilaisista taustoista ja toinen toistaan huikeampia ideoita, mutta yksi asia yhdisti lähestulkoon kaikkia niistä – kiertotalous.  

“Se, että niin moni meistä keskittyi kiertotalouteen, oli todella hieno yhteinen juttu, joka auttoi löytämään myös synergiaa. Ilmapiiri takahuoneessa finalistien kesken oli kannustava ja innostava!” 

-Trifami 3D:n toimitusjohtaja Reetta-Maria Tolonen-Salo

Linnan Business Turnajaiset oli luonteva jatkumo Linkroomin esiintymisille, joka kehitti esiintyjiä jatkuvasti. Erityisesti tällaisena aikana striimaus on hieno tapa tuoda tapahtuma tyylikkäästi ja samaan aikaan turvallisesti julki. Myös tekniikka toimi hienosti, kokemus oli kaikkiaan hieno. Osa ideoista oli ennestään tuttuja ja osa uusia ja tätä kautta ehkä myös tulevia potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Olemme kiitollisia, että saimme olla mukana. 

Tänä vuonna Linnan Business Turnajaisten voiton vei Naskali Leather, joka valmistaa nahkarusetteja ja muita ekologisia asusteita kierrätetyistä materiaaleista. Voittajan konsepti oli loistava, ja hän oli taitava myös esiintyjänä. Onnittelut siis vielä kerran, Naskali Leather!