Hämeenlinna ja Trifami ne yhteen soppii

Oletko koskaan miettinyt, mistä Trifami ponnistaa maailmalle? 

Kuva: Josefiina

Hämeenlinna on meille erinomainen paikka kasvattaa juuriamme. Hämeenlinnassa on upeat edellytykset rakentaa vihreää kasvua ja katsoa tulevaisuuteen. 

Vastaus on, että Trifami on ylpeästi hämeenlinnalainen yritys. Toimisto sijaitsee torin laidalla ja yrityksen perustajat ja avainhenkilöt ovat tunnettuja hahmoja kaupungilla. Torikahvilla kauniissa miljöössä piipahtaessa törmää poikkeuksetta tuttuihin eri vuosikymmeniltä. Monessa mukana olleet yrittäjät ovat omalla panoksellaan osallistuneet kaupungin rakentamiseen ja muovaamiseen sellaiseksi kuin se nyt on. 

Hämeenlinnan viimeaikaiset panostukset ilmastonmuutoksen hillintään ja kiertotalouden edistämiseen ovat lämmittäneet trifamilaisten sydäntä ja lisänneet ylpeyttä kotikaupungista. Meidän Hämeenlinnamme on rohkea, innovatiivinen, inhimillinen ja kestävä. Toivottavasti tätä työtä jatketaan ja vahvistetaan.

Hämeenlinna on meille erinomainen paikka kasvattaa juuriamme. Hämeenlinnassa on upeat edellytykset rakentaa vihreää kasvua ja katsoa tulevaisuuteen. Hyvänä esimerkkinä tästä on sekä yrittäjyyslukio että HAMK, joihin nuoret ja innokkaat lupaukset menevät kartuttamaan osaamistaan.

Yrityksillä on merkittävä rooli kaupunkien kehittymisessä ja meille on tärkeää olla osaltamme rakentamassa kestävämpää, elinvoimaisempaa ja innovatiivisempaa kaupunkia. Kaupungit ovat kuitenkin loppujen lopuksi yritystensä summa, kuten Suomen Yrittäjät kuntavaalikampanjassaan julistavat. Tietysti myös kunnilla on suuri merkitys yrittäjyyden edistämisessä. 

Toivomme voivamme auttaa Hämeenlinnaa, ja toisaalta Hämeenlinnan voivan auttaa meitä. Hedelmällinen yhteistyö rakentuu toimivasta vuorovaikutuksesta, jonka alku on ainakin ollut lupaava. Yhdessä voimme tehdä Hämeenlinnasta elinvoimaisemman ja kestävämmän kaupungin koronan jälkeisessä ajassa. 

Yritysten ja kuntien hyvällä yhteistyöllä voidaan ottaa merkittäviä harppauksia kiertotaloudessa ja viedä resurssiviisaita ratkaisuja kokonaan uudelle tasolle. Näin voidaan tehdä (ja toivottavasti tehdäänkin) kaikkialla Suomessa, mutta tietysti meille etenkin Hämeenlinnan toimet ovat erityisen merkityksellisiä. Toivomme näkevämme paljon uusia hämeenlinnalaisia kasvuyrityksiä ja innovaatiota tulevaisuudessa ja toivomme kaupungilta panostuksia yrittäjyyteen jatkossakin. 

Vaikka tähtäämme maailmalle, ratkaisumme juuret ovat syvällä Hämeessä. Täältä käsin haluamme rakentaa tulevaisuuden kiertotalousratkaisuja.